Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام محمد ابراهیمی پور کارشناس مذهبی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه گفت: حضرت ابالفضل (ع) در روز چهارم شعبان سال ۲۶ هجری دیده به جهان گشود، وقتی مژده ولادت حضرت ابوالفضل (ع) به امیرالمومنین (ع) داده شد ایشان با شور و شعف بسیاری به خانه شتافتند و قنداقه نوزاد نورانی را به دست گرفته و به سینه چسباندند و اذان را در گوش راست و اقامه را در گوش چپش خواندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در همین حال امیرالمومنین (ع) از همسرش  پرسیدند که نام او را چه گذاشتی؟ حضرت ام البنین (س)  پاسخ  دادکه من بر هیچ امری بر شما سبقت نمی‌گیرم سپس  حضرت فرمودند: من نام این کودک را به نام عمویم عباس نامیدم، حضرت امیرالمومنین (ع) بر دستان ابالفضل (ع) بوسه زدند و از دیدگان مبارکشان اشک جاری می‌شد. حاضرین در مجلس علت این کار  را پرسیدند امام علی (ع) با علم امامت خود، قضیه کربلا و جان نثاری حضرت عباس (ع) را ذکر کردند و به حضرت ام البنین (س) فرمودند: که دستان کودکت در راه یاری اسلام، برادر مظلوم و امام زمانش حسین (ع) از بدن جدا خواهد شد.

حجت الاسلام ابراهیمی پور در ادامه اظهار داشت: حضرت ام البنین (س) و سایر حاضرین بسیار گریه کردند تا اینکه امام علی (ع)  مژده‌ای به آنان دادند و همه آرام شدند، سپس  فرمودند: ‌ای ام البنین (س) نگران نباش که خدا به جای دو دست فرزندت دو بال به او مرحمت می‌کند که با آن‌ها در بهشت برین پرواز می‌کند و نزد خداوند فرزند تو جایگاه عظیمی دارد.

این کارشناس مذهبی تصریح کرد: در بعضی از روایات نیز وارد شده که هنگام بر پایی قیامت پیامبر (ص) به امیرالمومنین (ع) می‌فرماید: به فاطمه (س) بگو برای شفاعت امت من چه داری؟ ایشان در پاسخ می‌فرمایند: دو دست بریده پسرم عباس برای ما در مورد شفاعت کافی است و در روایات دیگری آمده است که زمانی که شهدا می‌خواهند وارد بهشت شوند، سر‌ها را بالا می‌آورند و به جایگاه حضرت ابوالفضل (ع) غبطه می‌خورند. مردم به حال شهدا و شهدا به حال حضرت عباس (ع) غبطه می خورند.

او با طرح این سوال که حضرت ابالفضل (ع) این مقام و عظمت را چگونه به دست آورد؟، گفت: حضرت عباس (ع) تابع محض امام خویش بود وهمه چیز خود را فدای امامش کرد و در روز عاشوراء وجود ابالفضل (ع) و امام حسین (ع) یکی بود و جدایی در بین نبود و مقام و جایگاهش به دلیل معرفت و شناختی بود که نسبت به امام خویش داشت.

 حجت الاسلام ابراهیمی پور با اشاره به اینکه ارزش انسان‌ها را باید به میزان معرفت و محبتشان نسبت به امام زمانشان سنجید هر چه درجه معرفت و محبت بیشترباشد، قیمت و ارزش او نیز بیشتراست، افزود: زمان ما هم همین گونه است هرکس نسبت به امام زمانش دغدغه داشته و به فکر امامش باشد و در جهت دین و کسب معرفت قدم بردارد، آن شخص قیمت و ارزش دارد و ان شاء الله حضرت ابالفضل (ع)  با نظر لطف و عنایت ویژه خود، محبت و معرفت امام زمانمان را در دل ما قرار دهد.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حضرت عباس ام البنین حضرت ام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۵۲۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام صادق(ع) تشکیلات عظیم فرهنگی را با شاگردپروری ایجاد کرد

حجت الاسلام سعید احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تسلیت به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت ششمین اختر تابناک امامت و ولایت امام جعفر صادق (ع) با بیان اینکه، امام جعفر صادق احیاءگر اسلام ناب محمدی است، به نقش این امام همام در تبیین و تبلیغ مسأله‌ی امامت و تبلیغ و بیان احکام دین به شیوه‌ی فقه شیعی و نیز تفسیر قرآن به روال بینش شیعی و ایجاد تشکیلات پنهانی ایدئولوژیک سیاسی اشاره کرد.

وی با بیان اینکه امام صادق (ع) انقلاب فرهنگی ایجاد شده از سوی امام باقر (ع) را با شاگرد پروری به یک تشکیلات عظیم مبدل ساخت، افزود: موضوع تشکیلات پنهان در صحنه زندگی سیاسی امام صادق (ع) و نیز دیگر ائمه علیهم‌السلام، از جمله مهم‌ترین و شورانگیزترین و در عین حال مجهول‌ترین و ابهام‌آمیزترین فصول زندگی ایشان است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با اشاره به مبارزه این امام عزیز با جریانات انحرافی و الحادی اظهار داشت: امام صادق (ع) انقلاب فرهنگی ایجاد شده از سوی امام باقر (ع) را توسعه داد و از کرسی‌های علمی برای ترویج معارف اهل بیت (ع) بهره برداری کرد.

احمدی با اشاره به نقش مناظرات علمی امام صادق (ع) در کاهش جریان‌های التقاطی در دوران بنی امیه و بنی عباس، اظهار کرد: در دوران امام صادق (ع) نزاع بین بنی امیه و بنی عباس فرصت مناسبی برای گسترش اسلام ناب به وجود آورد. و همین امر باعث رشد حداکثری معارف اهل بیت علیهم السلام شد.

وی، تربیت عالمان و دانشمندان دین در رشته‌های مختلف را از دیگر دستاوردهای انقلاب فرهنگی امام صادق (ع) خواند و گفت: تاریخ نشان می‌دهد که در مکتب امام صادق (ع) فقط چهار هزار دانشمند پرورش یافت.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان افزود: امام جعفر صادق (ع) یک نهضت علمی شیعی را، در جهان اسلام پایه ریزی کرد و به گفته مورخان این امام همام بیش از ۴ هزار شاگرد در رشته های علوم مختلف را در زمان خویش تربیت کرد که می‌توان از جمله جابر حیان؛ پدر علم کیمیا را نام برد که در نوع خود بی نظیر یا کم نظیر است..

احمدی دین اسلام را دین تفکر و تعقل خواند و افزود: دین اسلام فراگرفتن علم را برتر از عبادت می‌داند و بنا بر گواهی تاریخ، عالمان و دانشمندان اسلامی در علوم کیمیا، ریاضی و فزیک و علوم جدید سرآمد زمان خود بودند و سرآغاز فراگیری علم و دانش در دوران امام جعفر صادق (ع) پایه ریزی شد.

این استاد حوزه و دانشگاه به مخالفت‌ها و تهدیدهای زمان امام صادق (ع) از سوی حکمرانان ظالم بنی امیه و بنی عباس اشاره کرد و عنوان داشت: بنی امیه و بنی عباس همیشه سعی می‌کردند با اعمال تهدید و فشار بر امام و شاگردان ایشان، مانع نهضت علمی ایشان شوند؛ ولی نتوانستند مانع ترویج علم و دانش ناب محمدی گردند.

وی گفت: امام صادق (ع) بنیان گذار حوزه‌های علمیه در مدینه و کوفه و بغداد بودند لذا امروز همه علما و فضلا و طلاب را شاگردان امام صادق (ع) قلمداد می‌کنند.

کد خبر 6096070

دیگر خبرها

  • احیای جایگاه مرجعیت علمی اهل‌ بیت در مکتب امام صادق (ع)
  • امام صادق(ع) تشکیلات عظیم فرهنگی را با شاگردپروری ایجاد کرد
  • حیات سراسر معرفت و فرزانگی امام جعفر صادق (ع)
  • آغاز تعمیر کولر‌های گازی نیازمندان در روستا‌های آبادان
  • هاشمی تهرانی: امروزه در فضای حقیقی و مجازی حشر با علما از بین رفته/ هیئات مذهبی خیلی اوقات منبری ندارد/ بسیاری از بزرگان و مسئولین نظام دغدغه حجاب دارند/ اگر با جوانان حرف زده می‌شد اینجای کار نبودیم
  • شهید مطهری در اوج حکمت و استادی، روضه خوانی را ترک نکرد
  • طوفان الاقصی جوانان غرب را بیدار کرد
  • با مشارکت ۱۰هزار گروه جهادی بیش از ۲۰هزار پروژه در مناطق محروم اجرایی خواهد شد
  • سخت‌ترین دوران‌ زندگى حضرت امیرالمومنین (ع) + فیلم
  • حال و هوای مرقد مطهر حضرت عباس(ع) در کربلا